Snigeln berrrtil

Detta fann vi i vår sallad idag efter vi handlat på Willys! ;)
En livs levande snigel, inte så mysigt kanske.. haha så mamma ringde willys o pratade med dom efter att jag skämtat om att vi skulle ringa Aftonbladet, så säger han på willys till mamma "men det är ju inget man behöver gå till aftonbladet med" hahahaha så jäääävla klockrent! Dom kanske har vart med där ett par ggr ? ;)
Bertil fick iallafall en flygtur nedför balkongen haha! Skölja  skölja noga och mamma får en gratis isbergssallad nästa gång hon åker dit.... hahhaha så jävla roligt!
Snart ska vi iallfall äta potatisgratäng och fläskfilé, det är inte ofta så det uppskattas grymt! En dag av lyx :d Sista måltiden innan jag inte kan äta nåt alls huh :)
Hade förresten köpt en alldeles för kort stav till tungan, bara 12cm/mm? och man behöver typ 20 så får köpa en sådan av nina, räddaren i nöden! (:

Kommentarer
Postat av: Sanna Filander

Att det är en snigel på salladen är ju ett tecken på att salladen inte är besprutad med massa gifter, Snigeln satt säkert i salladshuvet från början och kröp säkert ut senare, och det är ju svårt för dom som levererar salladen att kunna inspektera inuti hela salladshuvudet(det är ju inte så att dom röntgar salladen innan dom skickar ut den). Tycker det är nästintill lite larvigt att ringa willys för en sån sak.

2010-05-06 @ 23:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0