Snigeln berrrtil

Detta fann vi i vår sallad idag efter vi handlat på Willys! ;)
En livs levande snigel, inte så mysigt kanske.. haha så mamma ringde willys o pratade med dom efter att jag skämtat om att vi skulle ringa Aftonbladet, så säger han på willys till mamma "men det är ju inget man behöver gå till aftonbladet med" hahahaha så jäääävla klockrent! Dom kanske har vart med där ett par ggr ? ;)
Bertil fick iallafall en flygtur nedför balkongen haha! Skölja  skölja noga och mamma får en gratis isbergssallad nästa gång hon åker dit.... hahhaha så jävla roligt!
Snart ska vi iallfall äta potatisgratäng och fläskfilé, det är inte ofta så det uppskattas grymt! En dag av lyx :d Sista måltiden innan jag inte kan äta nåt alls huh :)
Hade förresten köpt en alldeles för kort stav till tungan, bara 12cm/mm? och man behöver typ 20 så får köpa en sådan av nina, räddaren i nöden! (:

phone!

Yes Emil ringde nyss telefongrejjerna o våra mobiler kommer på måndag!! :) Han hade även fått hem simkorten idag i kungsör men de är ju inget viktigt :) Vet inte om jag vill byta nummer eller inte, blir antingen 073 eller 072 då, 072 vägrar jag ha och gillar inte 073 heller haha. Så kanske inte ens behöver fundera. Är ju gratis att flytta över våra gamla nummer så :) Längtar så jävla mycket nu haha! Först piercing ikväll o sen nu de, underbar helg ! (såvida ingen spårar imorn o drar ner mitt humör..) så är jag en toppenglad chey just nu :D
Nu vill jag ut o göra något, vet inte vad... jobbigt som faaaen. Men här kan jag inte häcka, peace!
P.S lovar att de kommer bli tusen inlägg med min nya mob sen, alla härliga o ohärliga upplevelser! :*
d.s det var 249:- + de vi ringer för som vi ana, men då håller jag mig bara till 300 så blire fortf billigt o bra :)


iiih

Idag är det torsdag vilket innbär.... PIERCING :D Dock bara för mig o Emil, men iaf :) SYYYYKED.
Klockan 20.00 ikväller blire av, vill nuuu haha 8D Annars händer väl inte mycket idag, emil drog ut o fiskade igårkväll igen och då åkte jag till Erica & jonas igen :) Erica satte i sitt nya löshår och jag blev barnvakt på nå vis tror jag haha, fine by me ♥ Alltid nice o bara snacka lite schiiit med syster med :) <3
Imorgon blir det även att träffa bästa pök hoppas jag! Sen vaaaalborg, i sämsta kungsör dock men vad ska man göra :D

favoritbild i repris <3

Bloggtorka

Om någon nu ens bryr sig, förlåt för att jag inte skrivit på typ tre dagar. Inte haft nån lust alls. Livet ter sig verkligen inte som jag vill just nu..
Imorgon kväll ska iallafall jag, Emil & Janina pierca oss. Tunga & underläpp för mig, ögonbryn för Emil o navel för Janina! De ser jag fram emot gryymt :) Kommer bli så sexyy huhu.
Det ska även tilläggas att jag fortf dölängtar efter min mobil, de har inte ens blivit skickade från kina än, pga askmolnen. Inte trodde jag att jag skulle bli drabbad av dem.. :P Iaf så fort phonehouse fått in dom i lager o skickat så borde dom komma fort! Nästa vecka som tidigare sagt i hope! :)
De senaste dagarna har typ bestått av fiske. Urtråkigt och kallt, men vad gör jag inte för min absolut finaste och bästaste ängel?! Mitt allt är du Emil, du gör mitt liv så värt. Älskar dig mer än ord någonsin kan beskriva, du & jag ♥


Helgen

Whoopsie visst inte skrivit på hela helgen, men så kan det gå ibland!
Fredag: Fest hos Tobbe & jossan, spårade ur som vanligt för flera, men var kvar ett tag emil,kärve, nicci jag och jossan (de som var för unga för sarra o de trogna äldre ;P) det var helt okej mysigt. Gick hem runt 3? :)
Lördag: Marknad med Timmy, Milla & Dan :) Flummade runt och träffade massa folk, var lite på sportbaren o så. På kvällen vid 8 blev det köping och bilträff - helt okej lite stelt men funka :) Åkte med Ante, Freddie och Timmy, och medans dom skulle käka på donken där så släppte Emil av mig hos Erica, Jonas & Elvira så satt jag där o prata o myste en stund :) Förjäkla nice!! Dock blev det en kort stund men ändå :) Efter det blev det hem och köra massa folk hit och dit till motorgårn osv, kom hem och fick äntligen sova vid typ 3-4 kanske :)
Idag,söndag: Inte hänt mycket ännu, gick upp vid 12 och nyss ätit hamburgare! Jag ska hem och träffa Annso, är det bestämt iaf men nu svarar hon inte på sms eller när man ringer? :s :o :( Så får se hur det blir med det, blir väl en snabb fiskerunda med bebi nu innan istället (:

I veckan ska jag; skriva in mig på IV, stötta mamma som ska kolla en sak på sjukan ♥, hälsa på pappa & lynne, träffa fler av mina girls?! och sen supauuuuupa på valborg ;D, och inflyttningsfest hos E&J på lördan :d
Kom nununu älskade efterlängtade mobil!!! 7maj! Hihi 1år & 1månad firas med mobil! (;

fredag!

Är det ju även idag. Trodde det skulle bli nyktert men icke! Blir att dra vidare till Tobbe och Jossan snart, tror jag iallafall. Är så långt dit och det regnar ju inte dåligt, askallt om man ska gå ändå dit ju :S (a)
Jag är väldigt väldigt trött redan dessutom, så blir om inte annat en tidig kväll! Men nu ska jag dra ciao!
p.s Mobilen får vi om två veckor förresten, glömt skriva de :)

min nya älskling <3


Åh vi bara letar bilder och information på internet om vår nya älskling! Det verkar vara 50/50 på folk som testat den o tyckt bra eller dåligt. Den kan tydligen vara lite seg ibland med touchen medans andra säger att den funkar perfekt haha, det återstår att se! Vi gick tillbaka till han som sålde detta åt oss och frågade om han visste om man kunde välja färg,så sa han att den finns bara i en färg från dom. Och det var den svart/röda, jag vart värsta happy haha! Den var lätt snyggast 8D När han såg hur glad jag blev så var han tvungen att lägga till "nej du får en lila med gröna prickar, låter bra va? ;)" haha så skön kille:D alla säljare borde vara så!:o

Iaf, lite tråkig video kanske men det är lite om hur den funkar, ganska enkel design. Och som jag tidigare sagt : JAG LÄNGTAR SÅ FÖRBANNAT EFTER DEN!!! haha kommer sitta i flera timmar o pilla med den när vi får den :D:D

Yes!!

Idag införskaffade jag och älskling oss ett varsitt nytt abonnemang! :D Båda blev skrivna på Emil tills jag fyllt arton :) Det kostar bara 249:- i månaden, och det allra bästa är att det är comviq kompis inte nå jävla telenor skit ;) allt förblir samma, gratis sms till comviq o ringer för samma priser awesome! Dock hade vi ingen aning om vad för mobil vi hade sagt ja till.. En "Nokia X6" så vi fick springa hem och kolla, o den verka finfin serru :)



                               
Så ser den ut! Finns i många olika färger men vi får nog inte välja, måste kolla upp det sen :) Vill ju helst ha röd eller rosa, inte tråkig svart ;) Har aldrig direkt älskat touch mobiler för jag tyckt att dom är komplicerade att hålla på med, men hey
there's always a first time! :-)
Nu ska vi väl hitta på någe mer ute i de fina vädret, ciao!

Men ibland älskar jag det..

SOL! :D HAPPYFACEHAPPYFACEHAPPYFACE..... AND SO ON :D:D:D

typ så glad ;K

Nighty night!

Blev inget ut för mig, Emil åkte och fiska och jag drog mig till Janina och kollade på en skräck och en romantisk film, det var myyyys :) ♥ Baby doppade foten i vattnet, skar sig på en krok, förlorade ett drag - men fick iaf en gädda ;) Haha min duktiga pojke <3
Nu blir det iallafall en film till innan vi somnar tillsammans som vanligt, underbaraste som finns! Jag är verkligen en "par-människa" :) Enda jobbiga är när han tar täcket haha! Hos mamma brukar vi ha två nuförtin (a)
Well well, godnatt iaf. Slänger upp en bild på min statistik utifall någon skulle vara nyfiken hihi :*

Dagisfröken nästa?

Nehepp, inte vart det något vettigt gjort idag heller. Vi har ätit vaniljmunk, sett på film, myst och ja...bara allmänt degat. Nu är jag sugen på godis, inte bra! Emil vill fiska fast det är skitväder. Får se vad som blir gjort o inte gjort, här inne kan vi inte sitta resten av kvällen ialalfall, man blir ju tokig :o
Hoppar till ett helt annat ämne nu då, mamma ringde idag och sa att jag kommit in på Barn & Fritid i Eskilstuna, så funkar det inte med Real så blir det min "sista utväg" haha.. Älskar barn, det är inte det. Men jag känner inte för att vara utomhus hela vintrarna o frysa häcken av mig på dagis xd Not my style..

Soooo my style! ♥
Sommar och sol :D
Vilket det verkligen inte är nu, men ut ska jag tvinga min manfriend ändå var så säkra! Peace :D

Top of the mörning to ja!

Godmorgon "alla" läsare :)
Idag ligger det snö på backen - igen. Snö ska inte finnas i slutet av April!!! Återigen, jag HATAR Sverige!!
Klockan är så mycket som 10:36 och vi ligger fortfarande och myser i sängen. Ingen aning om vad vi ska göra idag men det kommer väl senare, nåt hittar vi alltid på :) Nu blir de nog frulle :D

Cash flow

Tjarå! Nyss hemkommen från Tuna Park :) Vi skulle lämna in en gammal förlovningsring till Emil som vi hitta i hans kista + en guldkedja som jag fått, på pantbanken i Etuna idag,men så sa Emils mamma att vi skulle kolla med Jemp Guld här i Kungsör först så vi åkte dit o kolla. Dom vägde och kollade äktheten o skit, vi tänkte väl att vi skulle få iaf 200. Så kommer hon ut o säger att det är värt 900 spänn! Haha snacka om att vi blev glada ;P 679 för min kedja o 243 o eller nå sånt för ringen (: Så blev liiiitelite shopping för mig i tuna ändå ;)

Ljusblå jeans, 199:- Gina Tricot.

Jeans Converse, 199:- Skopunkten.
Jajamen, budgetshopping som vanligt. Bilen fick lite dricka i sig oxå, plus lite findricka att smutta på ikväll tänkte vi :) Nu är vi sugna på kebab med (när är man inte liksom) men vet inte om man ska slösa mer. Haha vi är inte spararparet precis :) Men blir lätt så när man går utan, får man pengar vill man ta igen tiden man vart utan!
Blir Eskilstuna i helgen iallafall för min del tror jag.. Måste skriva in mig på IV snart så jag får pengar maj-juni.
Jag och älskling var till KW Rör här i Kungsör innan tuna med och gav våra nr för ev. framtida jobb, dom tyckte om att vi kom dit personligen o presentera oss :) Så han skulle ringa såfort han fick in nå jobb lr sommarjobb :)
Nu blev det mycket text! Kebab nu i guess, c ya!

edit

Såhär ser man ut idag också om någon skulle vara interessssted!
Tänkte bara skriva att vi kommit nåt steg längre i Halmstad resan! Kommer bli minst 5dagar skulle jag tippa på ? Första dagen blir det Liseberg, sen vidare på kvällen till Halmstad o sova lite, dagen efter Danmark o köpa alkohol som Emil är gammal nog för att ta med sig till Halmstad igen ;) Då blire fiesta den kvällen, bakismys dagen efter o sen hem igen! Kommer bli så underbart så jag kan bara inte sluta längta! Och det går på en tusenlapp max per person beroende på vad man vill göra! :D
400bensin, 375liseberg och sen blire ju lite donken + alkohol då men fortf asbilliiigt :D
Kungsör - Göteborg - Göteborg - Halmstad - Halmstad - Köpenhamn -Köpenhamn - Halmstad - Halmstad - Kungsör ! Awesome rutt :D


Jag hatar Sverige...


Jag imorse..
♣♣♣
Nu har vi väl ändå haft vår "sista skvätt" snö?! Jag vill inte ha mer!!! Jag kände för att "klä upp mig" lite extra idag,dvs inte bara dra på mig jeansen som vanligt. Så jag tog på mig det här ;

Och det var ju rätt värt att jag kommer få ta av mig o dra på dom där fucking jeansen igen!! Hmppf :( Hatar att jag fryse så lätt och verkligen inte kan ha leggings osv om det inte är typ 15+ minst.



Jaja, ni har väl hört mitt hat mot Sverige tillräckligt nu. Idag väckte älskling mig som vanligt, han fick ett fint finger visat eftersom han inte smög ut så tyst som han brukar haha. (Jag gillar min sömn♥) Jag kunde inte somna om så jag fixade mig och vad fick jag se? Jo snö! Men men det stör väl inte dagens planer att åka till Tuna med Janina :D Hon kommer hem vid 1-2 :) Blir kanske att vaxa klart båten senare idag om vädret tillåter!
Slänger upp en bild på mig o bästa systerdotter Elvira snabbt med!! (:

Sötnöten ♥

Partyplanner

Tja senoritas! (höhö)
Jag och älskling sitter på eniro.se just nu och planerar vår lilla tripp till Halmstad med Janina i sommar :) Utöver att vi först ska dra Liseberg så funderar vi även på att dra ner till Danmark när vi ändå är i farten liksom ;) Rätt dåligt!! Köpa alkohol Janina, du och jag på en parkbänk! ;) Nejmen det är bara funderingar just nu, sen får man se vad som faktiskt händer :) Längtar som tusan iaf :D
Tidigare idag har vi ej gjort någonting vettigt, eller jo Emil kanske.. Han gick upp tidigt och tvättade + vaxade bilen, jag sov sov sov... sen åkte vi och vaxade segelbåten lite tills det började regna. Då vart de vaaarm dusch o sen lite datatid! Händer ikväll alla?
Blir nog myskväll för oss =)

Ja jag vill leva jag vill dö i nordeeen.. ?

Sverige providar (läs engelskans "provide" i slang/svengelska) absolut inget ekonomiskt stöd för folk som väljer att inte gå gymnasiet, och då är det ändå "valfritt" som de så fint säger. Det tycker jag går ihop bra.. Och ja det är rätt åt mig osv att jag inte får några pengar när jag hoppade av, men jag måste ju förihelvete få må bra också?! :s
Arbetsförmedligen ger mig ingen ersättning, ingen kommer anställa mig, soc ger inget bidrag - vad ska man göra om man VÄLJER att inte gå något som är VALFRITT?!
Jaja skitsamma jag överlever väl, får skriva in mig på iv och hoppas på att få pengar i maj & juni iaf.. blir att dösöka sommarjobb ännu ännu mera.


p.s ni suger på att kommentera! :)
d.s ska äta äcklig fisk idag... sen kanske de blir kungariket...kanske...

;PpPppPppP

Dessa jävla grupper på facebook stör jag mig så gryyymt mycket på! De är för det första inte alls någe roliga skämt till att börja med, men imorse när jag vaknade hittade jag även denna grupp;
" Morsan ringer "Vad gör du" "Cyklar" så är man i anders eklunds bil ;PppPPpp "
Och då börjar man fan undra vadfan det är för fel på folk?! Man skämtar inte om någon som våldtagit och mördat en 11årig liten flicka!!!! Fyfan vad arg och äcklad jag blir :S Åh....

Idag vet vi inte vad som sker för mig och älskling! Ska nog åka en liten tripp med piilen, kanske åka till kungariket? Vore inte helt fel men ja, kanske inte kan stanna där en vecka då jag inte vill äta på andra egentligen, det är inte kul...  Dock vore det inte helt fel med kungsör!
Bilden står iallafall för att jag ska färga älsklings hår blont igen när han får pengar! =) Han har börjat få ganska mycket utväxt + att sommaren kommer bleka så mycket ändå så det blir lika bra! :) Sötnosen min ♥

Påsk... eller?

Idag var en bra dag! Sen påskmiddag med släkten (fars sida) med massa skratt och gråt (från de små bebisarna dårå) ! Stockholmarna, långeman och Alkisen (HAHA..) drog precis nyss så nu blire att däcka i sängen med min man! Såååå trött och pmsig, aj min mage! haha tmi ? ÄÄÄÄÄÄH, klaga ej min blogg tihi !!!

p.s om ni undrar varför jag var så ego i förra inlägget så var det bara bilder jag skulle printscreena till min nya design då jag inte hade bilder på datorn. Ehum, hard to explain, nvm!
Nattttii! :*
d.s (älska paranteser som förklarar allt ♥ )

..

Ibland kan jag undra vemfan jag blivit och vadfan jag håller på med. Varför fortsätta göra såhär mot mig själv.
Åh...om livet bara kunde vara lite different...

.



Yesterday

Igår blev det att åka tillbaka till Jessicas fest som sagt. Trodde att det skulle bli en snabb-visit men vi blev kvar tills 03.00 ungefär! =) Supernice! Träffade en klasskompis som jag gick med i ettan,tvåan,trean. Han har barn nu och är lika gammal som jag, Elvira heter hon också haha! :) Kul att se hur man har förändrats genom åren o så !

Iallafall, sjukt mycket folk var det i Jessicas etta! Emil var ju nykter, så pappa ringde o ville bli hämtad så det blev han! Han skaffade sig många kompisar direkt.. hhi. Vid tre var det dags att röra på sig för att Mäklubba o Kenny skulle äta o vi skulle hem och sova. Men det blev en tripp till donken på västerleden istället, pappa bjöd! :D Så en Big Mac plusmeny med Cheddar Cheese dipp satt fint i lilla maggen kan jag lova, den sov man gott på!

Nu är ju den stora frågan, VAD HÄNDER IDAG ? :)
Blir kanske en tripp ut till Mäklubbas parents för att se honom åka lite hoj.. men Emil är sugen på öl ! =d

Emma the cook

Jag ska aldrig mer göra ugnspankaka! -.-' Helt jävla fail blev den, för tunn o knapp någon färg alls haha. Iallafall så ska vi åka tillbaka till Jessica och hennes fest! Har bara yttepytte vodka kvar, hon hade saft så att jag kan dricka den. Älskling väljer att vara nykter o köra dit än att dricka lite o behöva gå hem haha :) Lata jäfel ♥
Blir nog inte där så länge ändå så, kolla läget o ha lite kul tills vi blir för trötta hihi :*

Hemma igen!

Nu har vi firat & fikat, mycket nice! Ingen Benny dock :( Jaja en annan dag! Nu är busungen här, och busar gör hon inte, nej istället försöker hon nog med att lyckas använda sin fulla lungkapacitet - herrejävlar vad ungen kan skrika!!! Haha förstår inte varför heller, mat har hon fått, sova har hon gjort, blöjan är kollad... mysko bebbe :)


Det blir en lugn hemmafredag för oss idag iallafall, panka och i äckeltuna så! Kan inte någon bara ge Emil ett jobb så han kan skaffa eget place i typ Kungsör? (a Det vore jättesnällt, faktiskt! :)
Nu vankas det ugnspankaka - yummie!

♣♣♣
Recept för er som kanske blev sugna! ;)

Ingredienser:

  • 3 dl vetemjöl (eller 2 dl vetmjöl + 1 dl grahamsmjöl)
  • ½ tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • ägg
  • 1 msk flytande smör till smörjning av långpanna

Gör så här:

Sätt på ugnen på 225°C.

Häll mjöl och salt i en skål med höga kanter.

Vispa ned mjölken lite i sänder för att få klimpfri smet - använd gärna elvispen.

Vispa därefter ner äggen.

Häll smeten i smörjd långpanna ca 30x40 cm och grädda i mitten av ugnen i 225°C i ca 20 minuter till gyllengul färg.

Skär ugnspannkakan i bitar och servera.

Receptet är till för 4personer, men det är ju smaksak hur mycket man äter & hur hungrig man är! :)
Happy cooking!

Dresslook for 2day

Och ja, jag älskar verkligen mina skor. Nu ska jag bannemig faktiskt använda dom för dom måste ju ända tas av!  Nu är klockan 16:16 och Jessicas fika startade vid 16.00 så nu börjar de bli brått ;)
Ha en underbar dag alla för det tänker jag ha - solen skiner dessutom! =D

Besök!

Min mor ringde nyss och påminde mig om att världens sötaste lilla systerdotter snart kommer hit på besök!! :)
Mamma ska vara barnvakt till henne ikväll, ska bli kul o träffa henne o se hur stor hon blivit osv. Sötaste tjejen iaf! Och på söndag får jag äntligen träffa Yosef igen också! :D (min sötaste lilla systerson!) Finare syskonbarn finns inte♥

busungen! Fotomodell redan! (;

Congratz jessi!

Idag är det min syster Jessicas stora dag! Grattis på din 21årsdag! :) Om cirkus två timmar ska vi dit och fika och fira henne :) Tyvärr har jag inte haft råd att köpa present då ekonomin knipar som vanligt, men det gör jag direkt när jag fått lite pengar! (:
Nu ska jag sätta på filmen "The Bucket List" för att fördriva tiden litegranna tills det är dags att fara. Hoppas på att träffa min bror benny idag med!!! ♥

Söt bild - not. Men ni kan ju alltid titta på lilla bilden i bakgrunden ist ;)

Tips

Tänkte bara tipsa om ett superbra och kul redigeringsprogram som är helt gratis. Det heter Gimp, liknas photoshop litegrann faktiskt. Laddade nyss ner det till min dator så blir nog att leka lite med det imorgon för mig, har en del att lära mig först dock! ;)
Inte så stor bild kanske, men möjligheterna är ändlösa! :)
www.gimp/downloads !


Just nu

längtar jag så extremt mycket efter sommaren och Liseberg + Halmstad med de bästa! Dvs älskling & Janina!
Kommer bli världens mest fucking underbara resa!!! (: ♥


Deleted

Alla inlägg raderade. För att nuförtiden så är det skamligt att stå för vem man är och hur man lever sitt liv.
Vill dessutom göra något vettigare av bloggen, vad vet jag inte..
tjarrå!

Ny bloggdesign någon?

Nu vart bilden lite liten men jaja :)
Ungefär så har jag tänkt mig, dock vill jag ju ha den grymt mycket snyggare o gjord i typ ps haha..
Jag gjorde bara en liten kladd i paint, så man fattar lite lätt :) Sen kan man ju ändra om lite i bilderna o "Ohana" kan ju gärna stå i någon snyggare font :)
Någon som känner sig manad att hjälpa?! :D
(Och Kärve, den nuvarande är snygg men jag fick den här idén igår o nu vill jag byta mahah :D)

RSS 2.0