gissa saken

någon som kan gissa/vet vad detta är? rätt svar får en länkning eller nåt hahah.. ;)

Krogen outfit!


lätt asså!! ;)

Fynd på malmamarken


asanöjd! =D

Nu drar vi!

Japp, mäklubba ska träffa ngn bryyyd i sthlm så vi åker med till syster, danijel och yosef  :) asmys var ett tag sedan! Fick dessutom nyss sms av ägaren till de vita kattungarna, hon ville veta vilket kön vi ville ha och så sa hon att vi var 4st som "slogs" om tre hanar och två honor! Blev först orolig men i nästa sms skrev hon att vi var nr 3 som ringde så vi är garanterade en hane! Så hämtar honom så fort vi kan, åh är så nöjd!! :D han kommer vara så söt.

NAMNFÖRSLAG NU ?!!??!!
(hade vart askul om vi skulle skaffat två honor, hade lätt döpt den nya till louise, hahaha "Thelma & Louise" - KLOCKRENT :D )


nu fick jag upp bilden med, någon av dom på bilden eller likadan iaf tihi. kom på att fråga nu med om de är döva eller om hon tror att dom kommer bli, bra att veta sådär ;P men ja assöta ärom! nu är jag happyface kan jag lova!!! :D


( update: de var ej döva så kmr nog ej bli heller yeeey! )

speaking of

little Thelma. nu ligger hon i mitt knä och myser, mammas gos ♥ imorse när vi vaknade hade hon vält hela torrfoderpåsen fast hon hade mat i skålen! haha min lilla puckokatt :) älskar dig <3

The search goes on!

Sitter just nu och letar kattunge, fanns inte så många söta på blocket tycker jag inte :o finns alltid massor när man inte kan ta hem en men nu jävlar finns det inga man vill ha! Eller ja jo, har ringt på en annons faktiskt (a) Men hon är på kryssning idag så hon ska ringa imorgon så ska vi åka o kolla på en liten hane! (lr hona visar väl sig) Och färgen? *drumvirvel* ........ ViT !!! :D

( bild skulle vara här men går inte att ladda upp som vanligt med emilks xj8585 dator...)


Den kattungen blir iallafall leveransklar på måndag så blir väl att hämta hem h*n då!:) Har alltid velat ha en vit kattunge, så sjukt fina! Ska höra med henne bara med ögonfärg och så så att den inte blir döv, vore lite trist :) Är den det så letar vi nog vidare, kanske en helsvart då! bara Thelma får lite sällskap snart, har hon någon att busa o sova med :*

PPPPARTY ....eller?

nä , erica och alex ska strax ut på krogen och janina har åkt till jerry så snart e de bara jag babe o mäklubba kvar för jessica kom aldrig :) men de är nice de med, partyhumör e man på ändå ;d
JAG VILL BLI ARTON NU JÄVLA MAMMA JÄVEL!!!!!

party,thelma,kattunge,janina, systrar m.fl

Igår var jag hos janina där vi drack med några fler tjejor:) dock hade jag inte mycket att dricka så stack iväg en stund o träffa raggarn o så =) kom tillbaka typ lagom till läggdags, idag har vi bara fixat oss för att dra hem till mig. käkade lite snabbt på max, har duschat o fixat mig och emil o mäklubba skaffade oss alkohol.
nu inväntar vi mäklubba som duschar, erica & alex som ska förfesta här sen krog & jessica som e på G :D
JANINA OCH BABE ÄR HERE OFCÅÅÅRSE ;D

tittade på en kattunge i kungsör med, men en hona o så nja jag smälte inte direkt och det är viktigt att göra tycker jag :) så blir att leta vidare och helst ska det ju vara en hane :)
NU SUPER VI!

godernatter

Ikväll har det varit asnice. Pozzi kom hit tog en grögg, emil tog en öl och jag en cider. Chill bara snacka massa skit och tog massa kort på deras enorma längdskillnad, eller ja allas skillnad jämfört med pozzi xd haha så klockrent :)
nu är klockan tjugo över två iaf så time for sleep. imorgon väntar nya äventyr med janina o maja!:D älskart!!!

bilden beskriver kvällen ganska bra... ;)

Människor

Vissa människor förstår jag inte mig på. Vissa vill jag slå ihjäl, och vissa tycker jag enbart synd om för hur de resonerar. Människor som tänker på sig själva istället för sina djur t.ex. allt jag planerar kommer efter Thelmas vård och hälsa, det hoppas jag att alla som läser inser. Annars är det er det är synd om. Jag gör allt för mina djur, allt för att rädda ett djur som är i behov av det. Jag hoppas på många många år tillsammans med min underbara kisse och snart kanske hennes nya kompis. Hon är så sjukt mysig och underbar min lilla katt, aldrig lämnar jag bort henne, inte för allt i världen. För det är precis vad hon är för mig.
Så snälla, lägg ner nu. Du vet lika mycket som oss att hon mår bra här och ska stanna här. Förstår inte att du orkar ens.?

Letar kitten!

Ja, vi kom på igår att Thelma kommer behöva lite sällskap här hemma inom snar framtid :) Jag har under de senaste två veckorna blivit väckt runt 4-5 på morgonen av att hon busar med något och när jag vaknat o tittar på henne så jamar hon och vill att jag ska busa med henne, haha alltså något jag inte riktigt känner för ;)
Blir nog att vänta 6veckor iallafall, tills Thelma inte går på dieten längre för jag vet inte om kattungen kan äta det fodret, och så kan hon bli mer sjuk och då behövs alla pengar till ev. veterinärbesök. Trodde aldrig ens att mamma skulle säga ja eftersom att hon är allergisk och knappt ville att Thelma skulle komma hit pga det först haha, men hon tyckte det lät bra och att vi skulle kolla med hennes kompis som hade kittens! :P så det kan gå ^^
Så om du eller någon du känner har kattungar nu eller på väg så kan ni ju bara hojta till, vill helst hjäpa en katt som verkligen behöver det men samtidigt vill vi ha en kattunge och inte en vuxen katt till. Vill ju vara med och "utforma" katten vi med denna gång :)

älskade underbara Thelma, busfröt <3

Godnatt!

sova om en strax-is. Slänger upp dagens, lite snabbt bara :)



• Emils och mina funderingar på att skaffa en liten kitten som sällskap åt Thelma i höst/vinter :')
• Mysssss i mängder!
• The last song
• Thelma <3
• TACOS i två omgångar, yummie :*




• Regn, mys i all sin ära men sol ska det va (a
• pengarna som jag aldrig har ;)

Myskväll

Vad hände med sommaren? Aya regn kan vara mysigt ibland det med, då får man ingen ångest över att stanna inne och mysa sönder sin manfriend! Vi såg ju nyss The Last Song som jag skrev om i mitt förra inlägg, jättemysig film att se tillsammans med någon man älskar, den berörde mig så mycket tihi =)
Jag fick min älskade tacos som jag ville ha så jääävla mycket igår när jag var bakis haha, det satt klockrent i magen kan jag lova! Nu blir det väl att slänga på någon mer film, emil har skämtat på fb om "ölturnering" men så skulle mäklubba komma o ta nån grogg med oss bara kanske men får se hur det blir med det :) imorgon är baby ledig så då hoppas vi på sol! :D
puss på er alla underbara därute :*

minns ni när man var liten och sprang naken i trädgården i det gröna gräset ? ...

The last song

The last song

Handling:
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.

En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.

ωωωωω

Absolut jätteunderbar film, eller ja tjejfilm mer kanske. Den har mycket kärlek, bråk, svek och tårar, allt en sån här film ska ha. Vissa scener tycker jag att Miley (Ronnie) skulle kunnat spela bättre i men annars en helt toppenbra film som får bästa betyg av mig ;D Så jävla duktig sångerska är hon med, synd bara att det inte var mer låtar i filmen än den i slutet ;/ aya, SE DEN !


Sämst!

är ni på att kommentera! Minst 16pers typ i varje inlägg som läser och ändå 0kommentarer? ILLA!! Håller med om att det är drygare att kommentera här än t.ex fb där man bara trycker o skriver men iaf, kommentera! :o :(

hämnden är ljuv :)


nu är jag nöjd :D

The past

Ens förflutna kommer man aldrig ifrån, även om man tror att man lämnat det bakom sig så kommer det och biter en i häcken när man minst väntat sig det! Gick igenom de få bilder jag har kvar på min rensade bilddagbok, hittade min gamla blogg.. ojoj säger jag bara.. Vilken resa jag har genomgått sedan nyår 08/09. Våren 2009 var den bästa i mitt liv, allt var bara toppen då..

jag 2009..

Memory lane

Jag känner det blöta gräset under mig, vinden leker i dess gröna strån.
Jag tittar ut mot det öppna gröna landskapet.
Långt bort i fjärran hör jag kor råma, de står och betar i det frodiga gräset.
En häst gnäggar till bakom mig, den tittar på mig med en finurlig blick, och böjer sedan ner sitt huvud och återgår till sitt gröna gräs.
Jag ser fåglarna flyga högt upp i skyn, bekymmerslösa, fria..
De är kungar över världen ovanför oss.
Jag känner doften av djuren,skogen, det fria livet i naturen.
Det råder stilla lugn.
Jag känner inga bekymmer, allting står helt still.
Den kalla vinden tar tag i mig, det känns som att den försöker lyfta mig mot skyn,
men jag låter mig inte rubbas, för här vill jag sitta förevigt.
Det här är min fristad.

En plats att tänka, en plats att bara vara, en plats att vara lycklig.

Det här är en läxa jag gjorde mitt första år på gymnasiet inom svenskan. Vi fick en uppgift att gå ut, sätta oss någonstans och skriva ner en miljöbeskrivning så detaljerad som möjligt för att resten av klassen sen skulle gissa vart på skolområdet man satt. Jag blev jättenöjd över min text, men tyvärr blev det mer av en fin dikt än beskrivning då det var mycket som försegick i mitt privatliv vid den tidpunkten. Det är sjukt vad tiden går och vad man hinner med att förlora..

The climb

En av dom finaste låtar som någonsin skapats. Den väcker så mycket känslor i mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen, underbar känsla. Älskar låten, innebörden är så 110% sann!

I can almost see it.
That dream I'm dreaming, but
There's a voice inside my head saying
You'll never reach it
Every step I'm takin'
Every move I make
Feels lost with no direction,
My faith is shakin'
But I gotta keep tryin'
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain

I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing

The chances I'm taking
Sometimes might knock me down, but
No I'm not breaking
I may not know it, but
These are the moments that
I'm gonna remember most
I've just gotta keep goin', and
I gotta be strong
Just keep pushing on, but

There's always gonna be another mountain

I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain

I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waitin' on the other side
It's the climb

Keep on movin'

Keep climbin'
Keep faith baby
It's all about, it's all about
The climb
Keep the faith, keep your faith, woah


( gissa vem? )

Namnsdag

Idag är det den 23Juli och jag har namnsdag! Emma, väldigt bra namn tycker jag ;) Nejmen, det betyder även att om EXAKT en fucking månad så fyller jag arton år!
(lite fränt med mitt namn en månad innan jag fyller huhu ;K eller? yep)
Jag längtar så sjukt mycket, som jag antar att varenda annan sjuttonårig gör/gjorde ;) Det närmar sig med stormsteg och jag tänker på allt roligt jag och mina älskade ska göra! Åh vad jag längtar sönder :D Jag och älskling sitter och kollar på resor nu iaf, typ malaga eller malta =) flyget är ju asbilligt det är bara boendet som drar iväg som vi måste hitta billigt, skulle vara urmysigt att åka iväg bara vi! :) ♥ Men vi får se hur det blir närmare augusti när vi får pengar o så tihi..

Idag då? Fredag och älskling fick inte ledigt så han jobbar natt även imorgon till söndag, suger ju bara lite..sådär. Men men då blir det myskväll ikväll istället skulle jag tro! det gillas alot det me :D

Sony Ericsson W995

Som många av er läst så skaffade ju jag och emil nya mobiler på en marknad i våras. Vi hade ingen aning om vilken mobil vi sagt ja till (alltså hur den såg ut) men när vi kollade upp den så verkade den helt okej. Vi fick hem den och jodå den var faktiskt jävligt bra. 5megapixel kamera, 16gig minne, bra musik och kamera mobil alltså. Samma operativsystem som SE Satio har. Men däremot trodde jag att jag skulle klara av att ha touch, vilket det har visat sig att jag inte gör. Det är inget för mig helt enkelt, och nu har vi uppgraderat den hos the phone house så att alla buggar den hade i början är som bortblåsta. Nu funkar alltså min mobil jättebra och jag skulle behålla den om den nu hade knappar :P Och om det var en Sony Ericsson iofs, har man haft en ericsson går det inte att byta enligt mig, deras menyer, att man får % på batteriet och att det nu går att ha konversationer på sms så det ser ut som sms finns inte på något annat märke och det vill jag ha.
Det vill jag vill säga är att nu vill jag ju då sälja min Nokia X6a OLÅST, 16gig minne med alla original tillbehör + laddare till bil och ett bluetooth headset värt 999kronor. Kartong, kvitto allt finns kvar. Vi "köpte" mobilerna den 27 april men fick hem dom kanske två veckor senare så i början av maj. Det finns inga somhelst märken på min mobil då jag alltid är försiktig med den och har haft den i en skyddstrumpa och nästan aldrig tappat den i golvet.
Vill ha minst 2500kr, det är det lägsta jag skulle sälja för. Den finns på tradera för 3000 helst men köp nu 2700. Då mobilen själv är värd 3999:- hos tph och det finns med tillbehör för över 1000kr & den är varsamt använd vill jag inte sälja till skampris :)

Här är allt med på bild förutom den vanliga laddaren som jag glömde lägga med.
◊ Nokia stereo headset/hörlurar WH-701 (nypris 225:-)
◊ Iqua Slim bluetooth headset BHS-611 med extra öronsnäcka & laddare (nypris 999:-)
◊ Mini bluetooth dongel (USB 2.0)  för PC PDA mobiltelefon (nypris 99:-)
◊ Nokia bil-laddare (nypris 149:-)
◊ Kartong, kvitto, cd, manual, garanti i två år så ca 21mån kvar
◊ 25 fria låtar från Nokia Music Store värde 250:-
◊ Nokia laddare (smal)
◊ Nokia x6 svart
◊ Fri surf (upp till 5mg tror jag dom sa dock) ingår tills den sista augusti!
◊ Olåst !!!

http://www.tradera.com/Nokia-x6-16GB-auktion_341059_115456657 -tradera länk vet inte hur man gör den tryckbar! :P


KÖP KÖP KÖP ELLER BYT BYT BYT MOT W995 ;)
KÖP KÖP KÖP ELLER BYT BYT BYT MOT W995 ;)
KÖP KÖP KÖP ELLER BYT BYT BYT MOT W995 ;)
KÖP KÖP KÖP ELLER BYT BYT BYT MOT W995 ;)
KÖP KÖP KÖP ELLER BYT BYT BYT MOT W995 ;)

Ny header


Ja, jag är ju då en person som tröttnar lätt på att ha samma sak väldigt länge. Så kärve håller på att fixa en ny header åt mig (var även hon som gjorde den gamla) det är jättesnällt av henne :) Såhär ser den ut än så länge men ska lägga till lite text och förmodligen ta en lite livligare bakgrundsfärg :) tycks? I like it  =)
Men som jag sa i föregående inlägg, jag måste verkligen lära mig att fixa det här själv då jag ibland vill byta bara efter en månad haha! Har absolut ingenting med att göra att jag tycker att headern inte är snygg, jag gillar bara variation :) Nu är iallafall det viktigaste i livet med på min blogg, nämligen familjen. Även fast vi i våran familj inte har världens bästa kontakt så vet jag att dom finns där när jag behöver dom och de kommer de alltid göra.


"Ohana betyder familj, och familj betyder att ingen lämnas utanför"
Känner ni igen det? Kommer från filmen Lilo & Stitch, det har jag verkligen fastnat för, det stämmer så bra! Så min systerson och systerdotter får representera min familj, och såklart mina älskade katter (rip nasse <3) och min pojkvän måste ju få vara med då jag delar största delen av min tid med dem :) ♥
Längtar tills jag får skapa min egen lilla familj om sådär 3-5år. Kärlek är det viktigaste jag vet och det kommer synas i min familj! :*

Bloggutseende

Jag har tröttnat på min vardagliga blogg så mycket! Inte headern alltså utan typ typsnittet på texten, att rubriken ser så tråkig ut och så! Är inne på så många bloggar som har det så fint, jag vill också kunna! :P
Har aldrig fattat mig på alla koder och det där, har försökt lära mig men det går bara inte.. Vore ju kul och skönt att om man vill ha förändring så kan man bara ordna det alldeles själv! Men näee.. :/

se där, enkel men otrolig fin..

The vet.

Ja nu har vi varit hos veterinären, jag, Thelma, Jessica och Mattias. Först fick vi vänta i typ en halvtimme innan undersökningen kom igång, och den bestod av lite kläm på magen (515kr might i add) och så gick hon iväg för att testa urinen jag tagit med. Det visade sig såklart vara urinsten, men det behövdes ingen direkt jättedyr behandling utan hon ska gå på diet, alltså dyrare foder som hjälper till att lösa upp stenarna. Dock hade jag bara med mig cirka 1100:- , och när jag tagit det foder jag behövde så hamnade slutsumman på 1300:- så fick stå där och ta bort både torrfodret och lite blötmat innan jag hade råd. Yeaah så kul att vara fattig (y) jaja nog om det. Hon behöver dessutom ett kosttillskott som ska göra så att någon vägg i urinblåsan läker ihop. 90tabletter för 320 kr! (y)
Får åka tillbaka så fort som möjligt och köpa det + lite mer foder. Har ju iallafall torrfodret vi köpte först (som har ungefär samma funktion) och 12påsar med blötfoder så. Allt för dig lilla Thelma ♥
På tal om "sjukhus" så har min syster Erica även idag fått åka in till akuten i vås med ambulans.. hon har haft problem med sin galla jättelänge och nu ÄNTLIGEN så ska dom operera bort den, akut. Hoppas det går bra och att du blir bättre syster, love u <3


i bid you goednight

Nu ska jag och älskling slå ihop våra trötta huvuden och krypa ner under påslakanet (någon som fortfarande använder täcke?!) :) Mamma har varit snäll och fixat en fläkt åt oss så nu slipper jag somna och vakna i Emils svett ;) Lovely! Plus att jag fick honom att erkänna presenten idag, fick utpressa honom med att han säkert ändå inte kommer ha råd haha :D Han hade iaf planerat en utomlandsresa av något slag, typ Spaninen. Åh min gos, typ aldrig romantisk av sig sådär i vardagen men detta, åh vad jag älskar honom! Bara att han planerade det gör mig ultraglad, sen att de antagligen inte blir av shhhhiiiter jag i :)
Trodde aldrig att kärlek med så mycket motgångar kunde vara såhär stark fortfarande, men vi verkar frodas och bli så grymt starka av allt dåligt som slår emot oss. Bevisat om och om igen att det är vi två som hör ihop :) tihi, så jag svamlar! Men kärlek är så underbart, önskar det till alla! Puss på er, och sov gott ♥

(hah älska snubben i bakgrunden, försökte förstöra alla kort vi tog efter med..)

Doctor Passarus!



The imaginarium of doctor Parnassus!

"Handlingen startar i nutid, där den odödlige, tusenårige Doktor Parnassus (Plummer) leder ett resande teatersällskap som erbjuder publiken en chans att bege sig bortom verkligheten med hjälp av en magisk spegel som han har i sin ägo.[1] Bland medlemmarna i gruppen finns den fingerfärdige experten Anton (Andrew Garfield), och dvärgen Percy (Verne Troyer). Parnassus har möjligheten att guida andras fantasier genom en pakt med Djävulen (Waits), som nu kommer för att ta det han förtjänar,[2] nämligen doktorns dotter (Lily Cole). Gruppen, som får sällskap av en mystisk nykomling vid namn Tony (spelad av Ledger, Depp, Law, och Farrell),[3] ger sig av på en resa genom parallella världar för att rädda flickan.[4] " <-- wikipedia


En ganska sjuk film, långt ifrån det vanliga. Förstår knappt hur man kan komma på idéen till filmen från första början - MEN, sjukt bra! Många bra och kända skådespelare i, bland annat är rollen som Tony Heath Ledgers allra sista roll i livet. Ganska finurlig, handlar om en drömvärld där allt kan hända, det osar romantik, förälskelse, oro, vadslagning osv osv. Hyrde den ikväll och av alla filmer jag rekommenderat så ligger denna varmast om hjärtat! Vi hyrde den för 19kr i affären, men om så ladda ner gratis, och SE DEN! :)
ωωωωω
(5/5 butts)

Länge sen!

Som jag lade upp en recension! Så nu är det dags tycker jag ! ;D



♦ National Lampoons - Barely Legal
♦ National Lampoons - Adam & Eve

Två filmer ur en ganska lång serie har jag för mig! (animal house & van wilder nämns i en trailer)
Typ parodihumor, rekommenderar starkt barely legal, adam and eve var lite sådär men har man tråkigt en kväll så är båda väldigt sevärda! :)

Barely legal trailer :)

Handlar om Deacon och hans nördiga vänner som får en idé om att göra en porrfilm tillsammans. Allt fler och fler dras in i deras "lilla projekt" och snart får stadens porrkung reda på vad de håller på med och han blir inte glad av den konkurrens dessa skolpojkar kommer med..

Adam and Eve trailer :)

Handlar om Adam som blir blixtförälskad i en tjej som heter Eve, och upptäcker att hon är oskuld och vill vänta med att ha sex tills det känns rätt. Det är Adams sista år (senior year) på high school, ska han verkligen avstå sex då?

 


present


Emil berättade igår att han kommit på världens bästa present till mig. Någon slags resa i typ en vecka och han vill att vi ska vara "där" på min artonårsdag (vilket dock inte går så bra då jag måste vara på uppropet i nya skolan då).
Igår sa han något om 6timmars resetid, kommer ligga på typ 5000 minst o pass, utomlandsresa?! Haha ena stunden avslöjar han något och andra säger han att han bara sa så , hatar honom ! xD Skulle tydligen vara myyycket bättre än vår kryssning o bla bla bla ;P Försöker få honom att avslöja men han vägrar!!!!  :((



Några tips på vad det kan vara? (:
Och tips på vad man ska köpa till honom? Vill ju inte vara sämre precis huhäh.....
Han fyller liksom 21, vad vill han ha? Bilgrejer kanske? Hmmm måste börja fundera, imorgon är de exakt en månad kvar ju! :*

Den kanske blir bra? ;)


Begravning och avresa

Tjenna alla ni få som läser. Sitter här nyduschad för snart kommer bebis hem för att hämta lite jeans och skjorta om jag hittade någon som passar honom - han ska nämligen på sin gammel farmors begravning idag. Hoppas hon vilar i frid nu, dock har jag inte träffat henne men!


Jag följer med för att umgås med min brud tills hon drar te nykvarn o sin bög (: Är typ aaaastrött för en viss liten kisse skulle väcka mig vid 05.00 (!!!) för att busa med en jävla tofs.... tar tofsen och puttar ner henne, men nej då hittar hon en ny som hon kommer med. Tog den med men då blev hon ju ledsen så då var det ju kul att jama typ en timme till... haha ibland vill jag bara strypa dig lilla kattfan! ;) Nejdå glad att hon finns här nu men sova vill jag gärna göra ;P <3



Thelma är ju faktiskt vår katt. Emil var så söt när han sa "egentligen hatar jag ju katter men hon är ju min katt också, så därför älskar jag henne :')" tihi, finns ingen bättre än min Emil. Lägenhet snart we hope! ♥


Nej nu måste jag föna håret, packa ner de janina glömt o fixa osv osv ;D peace!

Myndighet.

Shit, det är sjukt att tänka att om bara fyrtio 40 dagar så blir jag 18år! Helt galet.. får gå på krogen, bestämma helt över mina livsval (gör väl det nu med kanske men ändå) åka på kryssning som är sjukt efterlängtat...
Även fast alla dessa år ändå gått ganska segt tycker man så har det flugit fram om man tittar o vet att om 40dagar klassas man som myndig vuxen.

Hur jäkla fort kommer inte tiden gå innan nästa lilla staflin arkko dam blir myndig? Jag är sista dottern att bli vuxen men sen har vi ju en prinsessa som snart ska växa upp och träffa pojkar osv osv.

Jaja, safe to say is att jag längtar sönder mig iallafall. Hoppas krogen blir så roligt som jag tror, och att kryssningen blir lika awesome som jag VET att den kommer bli!!! Och så gymnasiet igen, ja det suger att börja ettan när man skulle börjat trean men det känns rätt ändå linjen är så rätt för mig :)

Rubrik.

Yeaaah fantasi :)
Igår var jag i kungsör hos janina medans emil jobbade, de va mysigt vi tog de bara lugnt o snacka som vanligt :) på kvällen fick vi med oss janina och mike hem, lite sleepover o så drack vi nån cider =) Thelma hatade mike dock så fick ha henne på toan några timmar under natten för att mike nästan fick värmeslag när/om vi stängde sovrumsdörren. Men men rolig kväll iaf, emil o jag badade lite på kvällen med (:
Nu har både min make o fruga åkt, maken för att jobba o frugan för att komma hem o imorgon åka till sin maaaaan. så nu är jag ensam hela kvällen, ogilla!
fast tittar man på min lilla bebi här så blir man glad iaf! ;)
Bilden passar in på min kväll, funderar nämligen på att nörda unga mödrar litegranna.. om jag inte hittar någon rolig att bada med lr nå =)

Liten påminnelse till mig sj bara; tandläkaren 5augusti 10.50!

Djurfadder

Har ju glömt att säga att Djurens Rätt hade ett litet tält på peace and love som jag gick till. Jag fick bli djurfadder genom att bara skriva datumet efter jag blivit arton på lappen man skrev på på :D Så fick jag en nice t-shirt :) (kunde välja väska lr nå annat men emil tyckte denna va snyggast haha) :) Kändes jättebra att göra, kostar 25kronor i månaden, inte mycket alls för att hjälpa djuren tycker jag! (:

tröjan som var i S så jag måste ha linne under då jag inte klarar av korta tröjor haha :)
p.s mer text om peace kommer när jag orkar haha. dvs upplevelser, minnen vilka vi såg osv :*

pyssel

Har man tid att hålla på med när ens pojkvän jobbar! Nejmen, hade bara Emils jobbtider nerskrivna i kalendern på min mobil och har märkt att den lätt flyttar runt grejer och så är det så jobbigt att titta i, så ville få över hans tider på papper :) Det har jag alltså pysslat med ikväll :)

de första bilderna är lite mörka men lite syns väl :) augusti är ganska tomt men han har redan fått några extra tider som jag inte kan fylla i då emil har lappen, och så är de bara en månad egentligen :)
sen lite gott o blandat, egobild, sötnosen och sötnosen när hon snor min thaimat haha ;P



hittills har jag lärt mig att hon gillar:
Vaniljsås
♦ Beasås
♦ Remouladesås
♦ jordgubbar
♦ kött
♦ vietnamnudlar (thai)


och att hon ej gillar:
♣ Katt"godis" som är bra för tänderna som omtänksamma matte köpte
♣ mjölklinser med kattmynta som husse var gullig och köpte
haha så ja allt som vi äter ska hon ha ;) tihi mitt hjärta ♥

tjäännna

nu är bebis på jobbet. jag har varit o haft de mysigt hos farmor och farfar med pappa och lynne :) efter det skjutsade vi jessica som tydligen skulle käka med jobbet (mammas jobb så hon med) så jag fick pengar till mat dvs vietnam mat :D haha som thelma gillar och snodde lite av btw ;P skumma kisse :)
Nu har jag chillat hemma ett tag, talat med älskling och janina i tele =) niiiice, blir helt ensamma hemma jag och thelma ikväll så vi ska mysa ner oss i sängen o glo på "Not another teen movie" nu (: senare ikväll blire mer janajna 8) <3


pussen!

tjenispenis

Har inte så mycket att säga, allt går bra med lilla Thelma iaf :) Förutom igår när vi åkte till tuna park en sväng och när vi kom tillbaka så stod balkongdörren öppen och innan thelma kom fram...haha needless to say, jag blev skitorolig och sprang ut och ropade på henne satte upp lapp osvosv och grät som en idiot för att det skulle hända mig igen! fyfan :( men så gick vi in för jag skulle hitta nr att ringa till polisen eller nån som tar upp djurlik som blir påkörda, och så hör jag emil skrika "vad var de som lät?!" och inspringades kommer Thelma med sin lilla plinga på halsbandet haha! så hon hade aldrig vart borta, fyfan villken lättnad :) balkongen o alla fönster är helt stängda numera hehe.. vet inte hur dörren kom upp men men :)
Igår var första dagen baby jobbade, gick bra för han tror jag :) jag och thelma låg i sängen o myste hela dagen tills han kom hem. på kvällen fixade vi mat och jag städade lite i lägenheten :) idag jobbar  han natt :( alltså 15.30 - 14.00, megalång tid och jag hatar :/ men det är mer pengar för han så!
Så blir nog att städa lite till här hemma idag först, sola lite (antingen ute om vädret tillåter eller solarium) och sedan bada med Jessica m.flera (:

Och för er som inte läst på facebook, jag kom in på Djurvård till hösten! Asglad är jag :D haha börjar på min 18årsdag... ;) jaja lycklig är jag ändå :D tagga kryssning 25med :D:D:D
nu ska jag mysa ner min man innan han åker, puss <3

Thelma <3


Så jävla underbar katt har jag fått hem! Hjärtat bara värker av kärlek när jag ser mina älsklingar mysa! ♥
Vi fick hem henne igår runt 19.00 då vågade hon sig knappt ut och när hon väl kom ut var det in under sängen som gällde haha! Men idag hjälpte Emil henne att våga sig ut i lägenheten med, han fick gå ut sätta sig och ropa ,och sen gå iväg långsamt så följde lilla sötnosen efter, så söt tihi :) Om han stannade så stannade hon med haha! Det var cirkus timmen sen så nu går hon runt lite själv, asduktig. Mysig som fan är hon med, kan inte bli nöjdare! :) <33

En sista gång.

En sista gång tänker jag skriva något riktat till er.
Jag kan bara inte förstå hur ni kan vilja göra såhär mot eran son och bror. Ni verkar inte fatta hur jävla jobbigt det är för honom att tvingas välja mellan familj och kärlek. Eftersom att han valt att stå upp för mig när ni på så många sätt ni kunnat anklagat mig för en miljon olika saker, så kanske ni inser snart att det är mig han vill leva sitt liv med?
Ett år och tre månader är för lång tid för att han som ni påstår "ska inse att jag är ett psykfall och manipulerar honom". Det enda ni bryr er om och alltid har gjort är pengar. Men ett litet heads up, bara för att pengar är allt för er så är det inte allt för Emil. Han trivs uppenbarligen bättre med att leva med någon han älskar och skämma bort denna än att ha 3000 kr i månaden som han enbart spenderade på öl och kebab. Att ni ens försöker påstå att ni vet att de pengar jag fått låna av honom, aldrig kommer ges tillbaka är så jävla lågt att påstå av vuxna människor. Vad vet ni om det? Har ni en enda aning om vad vi kommit överens om? Har ni ens något att yttra er om när det gäller er son på 21år's, ekonomi och kärleksliv? Nej. det har ni faktiskt inte. Men det har ni valt att skita i! Visst ni kan ha en åsikt, visst ni kan förmedla den till Emil, men där ska det ta stopp för en vettig människa. Man beter sig ändå, om ni verkligen tyckt såhär länge kunde ni ha sagt ifrån ordentligt till Emil att vi gillar inte tjejen du är tillsammans med, ska du leva med henne får ni träffas i Eskilstuna. Inte säga till mig att jag ska betala 1000kr i månaden, och när jag då packar o tänker åka hem så säger den ena föräldern "nej strunt i vad hon säger klart du får vara här vi älskar ju dig" .... vad ska jag då tro? Klart jag blir förvirrad....
Men det är skitsamma, poängen med det här är att ni har satt er son i så jävla mycket lidande så ni anar inte! Och att först kasta ut mig och sedan honom, för att komma på att oj, nu saknar vi ju honom.. är kanske inte så genomtänkt? Ni kan liksom inte först ta stryptag på ert barn och skrika far åt helvete, och sen börja skicka sms med att ni saknar honom o vill att han ska komma hem och kramas? Nej fy för er falska människor. Jag är glad att han kommit därifrån, för i ert hem mår man bara dåligt. Jag och många av emils vänner märker vilken mycket bättre människa Emil blivit under det här året! Ni kanske ska inse sanning ni själva istället för att förneka hur ni har det och ta upp allt på fyllan o sms? Finns kanske en anledning att en viss dam sökt gymn. långt åt helvete bort..?


Jag hoppas ni tänker efter så in åt helvete vad ni håller på med. Den enda som lider i allt det här är Emil, och ni påstår att ni vill hans bästa? Det finns ingen större lögn än det!

bildbooommb


tog inte så mycket mer än det här för mitt batteri dog typ ganska fort varje dag ^^ men det är lite iaf ;D

RSS 2.0