You gotta be careful

Ja, jag skäms inte för att säga att jag har vart så dum, så dum. Eller ja slarvig... och dum. Mina p-piller eller ja p-plåster som jag testade i somras tog slut för nån månad sen och så har jag inte fått arslet ur vagnen och tagit oss till ungdomsmottagningen o fixat nya (främst för de är så sega o man måste boka tid o shit ist för att bara ha drop in när man kan köpa direkt som det var i karlstad!). Så ja, nu har ju det som inte fick hända hänt. I am with child.         → kort sagt, min moder blev flyförbannad, för jag satt mig i denna sits. Flera har frågat om de ska säga grattis och och sådär, men jag har meddelat att nejdu, här ska ingen bli förälder. Har även hört att jag ska tänka igenom det innan jag gör en abort,men det ser jag ingen mening i då jag trotsallt har lite vett kvar i skallen (hallelujah!) och förstår att nu är INTE rätt tidpunkt i mitt liv att bli mamma. Dessutom vill jag inte heller.
Hade inte vetat något om jag inte börjat må illa i onsdags och spytt innan praktiken i fredags. Idag har jag ringt en kurator på um som ska ringa upp mig, hon ska väl se till så jag gör rätt val o blahablaha. :)
Så för att avsluta, SKYDDA ER. både mot sjukdomar och graviditet, så jävla onödigt det här! :P Dessutom är inte abort bra om man vill ha barn i framtiden, så tänk på det!

uschaja..känns helskumt detta...

All I want for christmas is you.. <3

Justja, om nu ändå kylan börjar smyga sig på, kan jag inte få jul nu då?! Jag hatar verkligen vintern, men julen,ååååh den bästa högtid som finns tycker jag! :) Så mysig, massa ljus, släkt och vänner, en tindrande julgran, allt :D

Illamående

Jag har varit illamående i flera dagar nu, inte kunnat äta för att allt luktat så mycket att jag velat spy... tänkte inte ens tanken på vad det skulle kunna va förrän malin skämtade om det... :P hmm aja köpa test idag kanske haha!
Iaf, idag blire hämta en kostym som bebis köpt, fixa lite bira/cider till folks/oss i köping, hälsa på farfarn, stoffe osv :)
får se vad kvällen bjuder på och vad illamåendet säger! ;P
Mini Emma? ;) Haha nejtack!! (jag har lite förnuft kvar tro det eller ej!)
Nu ska jag föna och platta håret, fixa mig lite till och sen åks vi! :)
Älskar min Emil mest av allt, en vacker dag blir det en mini oss! ♥

real

ja du har fortf delad åsikt om real tror jag. lärarna sitter på facebook när de jobbar med eleverna, jag har ingen dator som alla andra för den har min mentor tills hon får en ny och då får jag hennes? de får mitt förnamn att bli Arkko ist för Emma? heter liksom arkkoemma.staflin i inloggning :@  tabellen på deras hemsida var ju tydligen gammal och skulle man inte lita på så nu har jag börjat med matte b med en lärare som skrattar åt eleverna o får en att verka korkad? (har hela klassen märkt) bara hoppas som fan på att klara sig :s fortsätter han och jag får flera ig kmr jag ge upp ju :/ 
Iaf, har lite eget schema nu. Eng B på måndagmornar när vi inte har samhäll i projekt då får jag göra lite av engelskan hemma, sen småföretagande a som jag börjat med, o  matte b tsm med de andra som har matte a.
Ledig tisdagar så länge de också där inte är samhäll, onsdag som alla andra, tors typ småföretagande när de har engelska o sen matte b igen. parken zoo på tors och praktik på fredag. hoppas på strömsholm ,får veta imorn! :)
avslutar med bild på det normalaste paret ;) älskar dig emil :D:D <3

skola

Var längesen jag skrev men inte hunnit/orkat för allt jag lagt upp på min facebook på sistonde har bara blivit påhoppad av skitmänniskor...
Iaf gått snart två veckor på real, är inte så jätteimponerad kan jag lova men vi får se vad jag tar mig till. Ska prata med dom imorgon och se vad jag blir efter student mm. Klassen däremot trivs jag bra i, rolig "basgrupp" har jag som vi är indelade i nu, och så min älskade Mimmi haha :d my new krogen buddy! fyfan vad glad jag blev när jag såg att hon var 91a, då är man inte helt ensam bland havet av 94or ;P Iaf så går hon och jag till skolan tsm nu :) bra för mig att röra på mig lite huhu :D
Imorgon blir min första dag i parken zoo, var ju *host* "sjuk" (läs: kryssning) förra fredagen. Hoppas vi får göra något vettigt :) För sen på kvällen har dom övernattning, dock är det bara obligatoriskt tills klockan 20.30 så sen går typ alla utom 8 av 30 hem ;P ska iaf laga tacos, prata lite mer avslappnat med varann o glo film :) kan ju bli nice man vet aldrig! eftersom det är på kvällen så blir vi iaf lediga på fredag, awesume! =D
Nu vart de mkt så ska inte skriva nå  mer haha! sovit bort några timmar idag så nu blir det att mysa med sin Emil som är skitstabil och nykter vill jag lova! ja en pik till er... :)

Real äcklet...

Kärnämnen

750 p
Svenska A 100
Svenska B 100
Engelska A 100
Matematik A 100
Samhällskunskap A 100
Naturkunskap A 50
Idrott och hälsa A 100
Religionskunskap A 100
Estetisk verksamhet, 50

Gemensamma kurser

950 p
Projekt och företagande 50
Arbetsmiljö och säkerhet 50
Ekologi ¤ 50
Kretslopp ¤ 50
Växt- och djurliv ¤ 50
Datorkunskap 50
Basmaskinkörning 50
Arbetsliv naturbruk 100
Projektarbete 100
Engelska B * 100
Småföretagande A 50
Djurkunskap 50
Djursjukvård 150
Mikrobiologi och genetik ¤ 50

Valbara kurser
eleven väljer 500 p av nedanstående kurser

500 p

Utrotningshotade arter 50

Vattenlevande organismer

50
Etologi 50
Försäljning och service 50
Sällskapsdjur 200
Psykologi A 50
Hund 50
Fysik A 100

Kurser för 
Naturvetenskaplig behörighet **

Fysik B 100
Matematik B * 50
Matematik C * 100
Matematik D * 100

( * Dessa kurser kan ge meritvärdespoäng. 
Beroende på vilken utbildning du vill läsa på högskola/universitet kan även andra kurser ge meritvärdespoäng. Vill du veta exakt vad som gäller just dig så kan din SYV/mentor vägleda dig.)

Denna tabell är kopierad från mitt gymnasiums hemsida, real. För två dagar sedan fick jag veta att matte b var obligatoriskt, nu har jag bara en fråga. HURFAN kan det vara det om det på DERAS hemsida ligger som valbar?! som jag VISSTE eftersom jag hade läst här INNAN jag började.... lack jag blir på deras okunskap :o :@

RSS 2.0