Haft en bra natt? Bra! För det har inte vi.. Thelma har legat och smygit på Casper hela natten och klockan sex imorse tyckte hon att hon skulle kika på honom precis i huvudändan på sängen där jag låg och sov med Casper... tror jag vaknade av att C pep till, måste ha sett T och flög upp med C. T hoppade då upp i sängen efter oss och fräste och morrade. Riktigt hopp-attack. C blev så rädd att han i princip rev sönder mina händer haha, men stackarn blev väldigt rädd så det blev att stänga ut T tills vi vaknade nästa gång så att C kunde utforska rummet ifred med :)
(bild lånad från google)

Idag är Emil ledig iallafall, vi ska nog snart ut och hämta lite cash av mamma och storhandla i think, just nu finns det inte mycket krubb hemma och vi är hungriga så :) Räcker med att det blivit snabbmat väldigt många gånger de senaste dagarna.. But hey, who can help it?! Så gott ju :D









Kommentarer
Postat av: emeliies

sv: dem är braaa :D



ett paket från HM, ett par byxor och en tröja, kom inte idag :(



haha jaha :) men det är ju smidigt, de kurserna du har betyg i behöver du ju inte läsa igen :D

2010-08-04 @ 13:49:53
URL: http://emeliies.blogg.no
Postat av: C ♥

Hej haha! sv: du markerar den texten du vill länka då kommer en liten ikon bli tillgänlig i "verktygs" fältet, de ser ut som en liten kejda, tryck på den och skriv i länken :)

2010-08-04 @ 13:54:21
URL: http://ailicec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0